Mobilier gradina din plastic reciclat

mobilier gradina din plastic sustenabil

O data cu sosirea anotimpului calduros, cu totii incercam sa petrecem cat mai mult timp posibil in aer liber. Insa, de departe cei mai norocosi sunt cei care locuiesc la casa si au gradina sau cei care au acces la gradina din spatele blocului. In aceste cazuri, majoritatea incep cautarile si cumparaturile pentru articole din plastic pentru gradina.

O firma de arhitectura din Mexic, Luken, a observat, din interactiunea cu diferiti clienti ca exista constant o cerere in piata pentru mobilier gradina din plastic. In special cand este vorba despre locuintele care au o gradina, acesta fiind cea mai potrivitia alegere.

Deoarece au urmarit sa se alinieze cu alte companii in privinta uei politici sustenabile, compania a decis sa inceapa sa produca chiar ea acest tip de mobilier.

mobilier gradina din plastic reciclatInsa au facut-o prin reciclarea de sticle de plastic si materiale din fibra de lemn. Astfel, au creat mobilier gradina din plastic, care ofera atat piese separate, cat si intregi seturi. De la mese, umbrele si scaune, pana la variantele micsorate, disponibile pentru copii.

De asemenea, pentru a face asamblarea pieselor de mobilier gradina din plastic si mai usoara si mai distractiva, adaptata pentru intreaga familie, aceasta nu are nevoie de suruburi, cuie sau lipici.

Mobilier gradina din plastic sustenabil

Bucatile de plastic contin fie 100% plastic din sticle reciclate si topite in matrite special realizate, fie din amestecuri cu valchromat, din lemn provenit din paduri certificate pentru crestere sustenabila.

Produsele din valchromat sunt destinate stric utilizarii interioare, in timp ce plasticul reciclat poate fi folosit atat in interior, cat si afara. Fiecare piesa poate fi imbinata eficient, stabil si usor, precum piesele de puzzle.

Acest tip de mobilier gradina din plastic ajunge la clienti dezasamblat, in bucati plate, atent impachetate pentru transportul la nivel international. Datorita modului ingenios de impachetare si modul compact in care sunt transportate, produsele nu implica costuri de transport prea mari.

Share this post

Nu exista comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Niciun produs în coș.