Navete si lazi plastic

>
>
Navete si lazi plastic

  Navete Plastic Alimintare

  Punem la dispozitia clientilor navete si lazi de plastic ideale pentru depozitarea, transportul sau manipularea produselor nealimentare. Gama variata de lazi si navete plastic de diferite forme si dimensiuni se potrivesc foarte bine cu activitatile din agricultura, industria alimentara sau alte industrii. Navetele si lazile sunt realizate din plastic rezistent, astfel incat sa suporte o greutate cat mai mare si sa aiba o durata de viata mai lunga. Produsele noastre respecta standardele de calitate si siguranta europeana. Investim si suntem foarte atenti cu materialele pe care le folosim pentru a proteja cat mai bine mediul inconjurator.

  Cutii plastic pentru depozitare

  Modelele de lazi si navete au diferite forme si dimensiuni, ceea ce le face ideale pentru depozitarea, transportul sau manipularea unor produse in conditii optime. Aceste ladite si navete pot fi folosite de asemenea si in locul unor cutii depozitare plastic. Pe langa plasticul de calitate si rezistent din care sunt confectionate, lazile si navetele sunt dotate cu spatii pe partile laterale sub forma de manere. Acest detaliu le face mult mai usor de manevrat si de transportat.

  Magazinul nostru dispune de o gama larga de culori si modele, astfel incat va puteti alege lada sau naveta pe care o preferati. Puteti alege sa cumparati lazi sau navete mai inalta si cu pereti mai grosi sau cu pereti perforate. In functie de domeniul in care vor fi folosite, puteti alege modelul ideal.

  Beneficiati de cele mai bune preturi la lazi plastic si navete, confectionate din materiale de calitate.

  Start typing and press Enter to search

  Shopping Cart

  Niciun produs în coș.